CERTEGO i Örebro söker Projektledare för elektroniska och mekaniska säkerhetssystem

Nu söker vi projektledare till Örebro! Här får du jobba med elektroniska och mekaniska säkerhetssystem där det senaste inom säkerhetslösningar finns att tillgå. Vi växer, kom och utvecklas med oss, vi är en del av en internationell koncern.

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 1,9 miljarder. 

CERTEGO eftersträvar att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi erbjuder personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor för våra medarbetare. Vårt kundengagemang sträcker sig från analys av säkerhetsbehoven och installation av säkerhetslösningen till service dygnet runt och förvaltning.

Om tjänsten Projektledare i Örebro:

Att arbeta som Projektledare innebär att du får en viktig roll hos oss där du planerar och leder olika produktionsprojekt från införsäljning till genomförande. Vi genomför små och stora installationer och driftsättningar ute hos våra kunder, t ex. kommunala fastigheter, bostadsföretag och kommersiella fastigheter. Utmaningen för dig handlar om att nå uppsatta mål avseende kvalitet, teamanda, deadlines, kundnöjdhet och lönsamhet.

Det innebär även ansvar för resursplanering, inköp och underleverantörer. Du kommer att ha mycket kundkontakter och det viktigt att du är intresserad av deras behov och bygger goda och stabila relationer för att kunna bidra till försäljning och fler uppdrag i framtiden.

Placeringsort: Örebro.

Kompetenskrav:

För att lyckas med uppdraget behöver du erfarenheter från en liknande bransch och en god teknisk kompetens. Erfarenhet från säkerhetsbranschen är meriterande. Du har erfarenhet av att leda montage på plats och vet att du trivs i den rollen. Som person är du drivande och du är en naturlig ledargestalt som tar ansvar och leder ditt team framåt på bästa sätt.

Vidare behöver du kunna läsa ritningar samt ha kunskaper om regelverk inom byggnation och säkerhet. Servicekänslan sitter i ryggmärgen och du har ett genuint intresse av att hjälpa kunder och medarbetare. Vi utgår ifrån att du har visat framfötterna i en liknande tjänst tidigare och du kan lätt kan påvisa goda uppnådda resultat.

Vi erbjuder en spännande roll i ett välmående och expansivt företag med öppen och välkomnande atmosfär. 

Välkommen med din ansökan:

I detta uppdrag samarbetar vi med rekryteringsföretaget Skills Rekrytering. Sök tjänsten här: Ansökningssida. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Annika Frii på Skills Rekrytering, 070- 33 55 290.

Välkommen till oss på CERTEGO!