CERTEGO söker Säljare av säkerhetslösningar till Karlstad

/global/scaled/7302x3167x0x292x1000x435/Other-certegoSE-bilder-brand-library-handskakning-saljare-kund.jpg

Säljare av säkerhetslösningar på ett snabbväxande företag i en global koncern. Låter det intressant? Hos CERTEGO får du jobba med det senaste inom säkerhetslösningar!

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 1,9 miljarder.

Visste du att CERTEGO eftersträvar att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare? Vi erbjuder personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor för våra medarbetare. Vårt kundengagemang sträcker sig från analys av säkerhetsbehoven och installation av säkerhetslösningen till service dygnet runt och förvaltning.

Att arbeta som Säljare hos CERTEGO

Att vara säljare hos oss innebär att du får en viktig roll där du planerar och driver försäljning mot både befintliga och nya kunder. Det innebär att du jobbar nära våra kunder och du är mycket duktig på att se deras behov och bygga goda stabila relationer över lång tid. Vi genomför små och stora installationer och driftsättningar ute hos våra kunder, tex kommunala fastigheter, bostadsföretag och kommersiella fastigheter. Tillsammans med projektledare och tekniker når du uppsatta mål och skapar nöjda kunder.

Placeringsort: Karlstad.

Vem söker vi?

För att lyckas med uppdraget söker vi dig med god teknisk kompetens och som är van att jobba i roller där du tänker kundnytta. Du kanske har en bakgrund som projektledare men vill gå tydligare mot försäljning? Erfarenhet från säkerhetsbranschen är meriterande, men inte ett krav. Du bör dock ha jobbat i en teknisk miljö och förstå vår verksamhet.

Som person är du drivande, affärsmässig och du tar ansvar och leder ditt säljarbete framåt på bästa sätt. Servicekänslan sitter i ryggmärgen och du har ett genuint intresse av att hjälpa kunder och medarbetare. Vi utgår ifrån att du har visat framfötterna i en liknande tjänst tidigare och du kan lätt kan påvisa goda uppnådda resultat.

Vi erbjuder en spännande roll i ett välmående och expansivt företag med öppen och välkomnande atmosfär.

Så här söker du tjänsten

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Skills Rekrytering. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan.

Sista ansökningsdag är den 18 februari.

Sök tjänsten här genom att fylla i ansökan på skillsrekrytering.se.

Frågor om tjänsten?

Kontakta gärna av Annika Frii på Skills Rekrytering, 070- 33 55 290.

Välkommen med din ansökan!