Arbetsledare till CERTEGO i Stockholm Norrort

/global/scaled/668x291x0x454x668x290/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-mote-kund-certegoanstalld.jpg

CERTEGO har många spännande projekt igång och framför oss. Därför söker vi fler medarbetare som vill jobba i den viktiga rollen som Arbetsledare. Passar dig som brinner du för modernt ledarskap, spännande projekt och att få jobba nära kunder!

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 1,9 miljarder.

Om tjänsten som arbetsledare:

Denna tjänst delas mellan filialen i Kista samt Märsta. Som Arbetsledare hos CERTEGO får du en viktig roll med stor frihet att planera och organisera ditt arbete. Du leder ditt team som består av duktiga och engagerade tekniker med olika kompetenser inom lås- och larmsystem.

Tillsammans, under din ledning, skapar ni nöjda servicekunder och tar projekten i mål. Det är du som planerar och fördelar jobb och coachar teamet så att ni följer avtalade inställelsetider, genomförande, projektplaner, kvalitet och infriar kundens förväntningar. Du blir en viktig person för att motivera och inspirera ditt team så att ni trivs på jobbet och har en god gemenskap.

Som Arbetsledare jobbar du även nära våra kunder och du är duktig på att sätta dig in i deras behov och skapa goda långvariga relationer.

Placering är på våra kontor i Kista och Märsta.

Vem är du?

För oss är det viktigt att hitta en Arbetsledare som trivs med att leda och stötta andra i deras arbete och som gillar att ha kundkontakt. Du är trygg i dig själv och professionell i ditt bemötande mot kollegor, kunder och leverantörer.

Du är duktig på att se uppgiften och målet och kan bryta ned det i aktiviteter. Det är bevisat att du är duktig på att få saker gjorda, kan delegera och har tilltro till dina medarbetare. Tillsammans med ditt team når ni målet och du leder dem som ett lag och ni firar uppnådda projektmål tillsammans.

Vi ser att du har god erfarenhet av en ledande roll och det är meriterande om du har erfarenhet av säkerhetsbranschen, men det är inte ett krav. Du har kanske jobbat som Arbetsledare, Teamledare eller Projektledare i en närliggande bransch? Du har ett tekniskt intresse och kunskap som hjälper dig att förstå kundens behov och vår leverans.

Så här söker du jobbet:

Ansök senast den 8 juni.

Ansökan skickas till ansokan@certego.se. Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet: "Arbetsledare Stockholm Norrort". Skicka med din CV och personligt brev.

Frågor om tjänsten besvaras av:

Michelle Laurén, Filialchef Märsta: 08-590 905 33
Peter Svensson, Filialchef Kista: 08-752 25 42

Vi erbjuder en spännande roll i ett välmående och expansivt företag med öppen och välkomnande atmosfär.

Välkommen med din ansökan!