CERTEGO Växjö söker Arbetsledare Säkerhetssystem

/global/scaled/4223x1834x23x845x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-projektledare.svartvit.jpg

Vill du bygga säkerhetssystem som coach och teamledare för ett team av åtta kunniga tekniker? Vi söker nu Arbetsledare säkerhetssystem i Växjö!

Rollen som Arbetsledare:

Som arbetsledare hos CERTEGO kommer du att planera och fördela jobben för ca åtta tekniker. Du coachar, entusiasmerar och stöttar med fokus på att nå de uppsatta målen avseende kvalitet, deadlines och kundnöjdhet.Det innebär att du då och då själv behöver rycka in i det praktiska arbetet, så det gäller att du är prestigelös, praktiskt lagd och tillräckligt tekniskt kunnig.

Det handlar om installationer, driftsättning och service av elektroniska larm, passagesystem, CCTV samt mekaniska lås, låssystem och relaterade produkter i dörrsystemet. En hel del kundkontakter ingår i arbetet. Därför gäller det att du är socialt kompetent, har en naturlig servicekänsla och gillar att bygga relationer.

Din bakgrund/Kvalifikationer

Det är klart meriterande om du har ett antal framgångsrika år som arbetsledare i säkerhetsbranschen bakom dig. Alternativt har du en god teknisk kompetens och har gjort bra ifrån dig som arbetsledare i en närliggande bransch. Det skulle också kunna vara så att du är en duktig tekniker från branschen som har goda ledaregenskaper och vill ta ett nytt kliv i karriären. Viktigast av allt är dock att du är en produktiv ledargestalt som vill ta ansvar och att du inte är rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs.

Att jobba hos CERTEGO:

CERTEGO har som målsättning att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Utdrag ur polisens belastningsregister är obligatoriskt för tjänster hos CERTEGO och utförs alltid av företaget innan ev. anställning.

Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort Växjö. Kollektivavtal finns mellan Svemek och Unionen, Ledarna och Sveriges Ingenjörer.

Så här söker du:

Intresserad? Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Ansökningar behandlas löpande, så skicka gärna in din ansökan snarast.

Har du frågor om rekryteringen så är du välkommen att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03.

Här hittar du ansökningsformuläret.