Arbetsledare Mekanik till CERTEGO med placering i Västberga, Stockholm

/global/scaled/4110x1785x136x585x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-projektledare.svartvit.jpg

CERTEGO är Skandinaviens ledande säkerhetsleverantör. Vi har många spännande projekt igång och framför oss. Därför söker vi fler medarbetare som vill jobba i den viktiga rollen som Arbetsledare. Brinner du för modernt ledarskap, spännande projekt och att få jobba nära kunder? Välkommen till oss på CERTEGO!

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 1,9 miljarder.

Om tjänsten som Arbetsledare:

Som Arbetsledare hos oss får du en viktig roll med stor frihet att planera och organisera ditt arbete. Du leder ditt team som består av åtta duktiga och engagerade tekniker med olika kompetenser inom låssystem. Tillsammans, under din ledning, tar ni projekten i mål. Det är du som planerar och fördelar jobb och coachar teamet så att ni följer projektplan, kvalitet och infriar kundens förväntningar.

Du blir en viktig person för att motivera och inspirera ditt team så att ni trivs på jobbet och har en god gemenskap. Som Arbetsledare jobbar du även nära våra kunder och du är duktig på att sätta dig in i deras behov och skapa goda långvariga relationer.

Placering är på vårt kontor i Västberga.

Vem är det vi söker?

För oss är det viktigt att hitta en Arbetsledare som trivs med att leda och stötta andra i deras arbete och ha ett personalansvar. Du är trygg i dig själv och professionell i ditt bemötande mot kollegor, kunder och leverantörer. Du är duktig på att se uppgiften och målet och kan bryta ned det i aktiviteter. Det är bevisat att du är duktig på att få saker gjorda, kan delegera och har tilltro till dina medarbetare. Tillsammans med ditt team når ni målet och du leder dem som ett lag och ni firar uppnådda mål tillsammans.

Vi söker dig som vill ta nästa steg i din utveckling inom säkerhetsbranschen. Du kanske idag arbetar som Låstekniker, Teamledare eller Projektledare och vill prova en ny roll. Det är meriterande med branscherfarenhet, men inte ett krav. Du har dock jobbat i en teknisk miljö och du har kunskap som hjälper dig att förstå kundens behov och vår leverans samt tidigare erfarenhet av en roll där administration är en del av jobbet.

Vi erbjuder en spännande roll i ett välmående och expansivt företag med öppen och välkomnande atmosfär.

Så här söker du jobbet:

I detta uppdrag samarbetar vi med rekryteringsföretaget Skills Rekrytering. Vi jobbar löpande med intervjuer under ansökningstiden, så sök tjänsten snarast, sista ansökningsdatum är den 25 feb via skillsrekrytering.se.

Klicka här för att komma till ansökningsformuläret på skillsrekrytering.se.

Har du frågor om tjänsten, kontakta gärna av Annika Frii på Skills Rekrytering, 070- 33 55 290.

Varmt välkommen med din ansökan och till CERTEGO!