Kristianstad: Säkerhetstekniker hos CERTEGO

/global/scaled/4256x1848x0x102x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-elektroniskt-las-glasdorr.jpg

Bli säkerhetstekniker hos CERTEGO. Här får du arbeta på ett snabbväxande företag, i en global koncern och jobba med det senaste inom säkerhetslösningar!

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen och finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 1,9 miljarder.

Om jobbet som Säkerhetstekniker

Som säkerhetstekniker hos CERTEGO kommer du att installera, driftsätta och serva inbrottslarm, brandlarm, passagesystem, CCTV samt utrymningslarm. Du kommer också att arbeta med våra mekaniska säkerhetsprodukter. Du kommer att få fortlöpande utbildning i de fabrikat vi arbetar med. Utmaningen för dig handlar om att nå uppsatta mål avseende kvalitet, deadlines och kundnöjdhet.

Vem söker vi?

Vi söker dig som redan har visat framfötterna i en liknande tjänst tidigare. Du har den tekniska kompetensen, en naturlig servicekänsla samt viljan att ta ansvar och att utvecklas vidare. Utdrag ur polisens belastningsregister är obligatoriskt för tjänster hos CERTEGO och utförs alltid av företaget innan ev. anställning. Svenskt medborgarskap och B-körkort är ett absolut krav. Kollektivavtal finns med SVEMEK och IF Metall.

Anställningsvillkor

CERTEGO har som målsättning att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort Kristianstad. 

Så här söker du jobbet

Om du är intresserad registrera din ansökan snarast via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Har du frågor om rekryteringen så är du välkommen att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03 eller Carina Runow 08-586 101 00.

Klicka här för att komma till ansökningsformulär.