Kristianstad: Junior Larmtekniker/Lärling hos CERTEGO

/global/scaled/4256x1848x0x93x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-larm-knappsats-certego.jpg

Lär dig jobbet som Larmtekniker hos CERTEGO, i ett snabbväxande företag i en global koncern, samtidigt som du jobbar med det senaste inom säkerhetslösningar.

Vill du bli en fullfjädrad larmtekniker? Hos CERTEGO får du lära dig jobbet i ett snabbväxande företag i en global koncern, samtidigt som du jobbar med det senaste inom säkerhetslösningar.

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 1,9 miljarder.

Lär dig yrket av erfarna medarbetare

Som junior/lärling kommer du att gå med erfarna tekniker och få fortlöpande utbildning tills du blir mer eller mindre självgående. Du kommer då i huvudsak att arbeta med att installera, driftsätta och serva inbrottslarm, brandlarm, passagesystem, CCTV samt utrymningslarm.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är praktiskt lagd och har ett brinnande intresse för teknik i allmänhet och gärna el/tele i synnerhet. Du har troligtvis en relevant teknisk utbildning och vi tror att du redan visat framfötterna i dina tidigare arbeten och verkligen vill fortsätta göra bra ifrån dig och lära dig mer. Svenskt medborgarskap och B-körkort är ett absolut krav. Utdrag ur polisens belastningsregister är obligatoriskt för tjänster hos CERTEGO och utförs alltid av företaget innan ev. anställning.

Anställningsvillkor

CERTEGO har som målsättning att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort Kristianstad. Kollektivavtal finns med SVEMEK och IF Metall.

Så här söker du lärlings/juniortekniker-jobbet

Om du är intresserad registrera din ansökan snarast via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Har du frågor om rekryteringen så är du välkommen att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03 eller Carina Runow 08-586 101 00.

Klicka här för ansökningsformulär.

Här kan du läsa mer om att vara lärling hos CERTEGO.

Varmt välkommen med din ansökan!