CERTEGOs Traineeprogram - en del av CERTEGO Academy

/global/scaled/6720x2924x0x0x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-trainee-people-smiling-with-safety-goggles.jpg

CERTEGO erbjuder en unik yrkesutbildning inom ramen för CERTEGO Academy. Utbildningen riktar sig till dig som snabbt vill få fart på din karriär. Som Trainee har du en visstidsanställning hos oss, med stora möjligheter till en tillsvidareanställning efter avslutat Traineeprogram.

Hur funkar det?

Under utbildningen varvar du teoretisk klassrumsutbildning med praktiskt lärande på din hemfilial. Det är behovet på respektive filial som styr möjligheten att ta emot Traineer. Utbildningen består av tre veckors teoretisk klassrumsutbildning på annan ort som du varvar med att praktiskt tillämpa dina nyvunna kunskaper på din hemfilial. Som stöd under utbildningen får du en handledare som har gedigen erfarenhet från yrket. Målet med utbildningen är att du ska bli mer eller mindre självgående vad gäller installation, driftsättning och service av våra mekaniska och elektroniska säkerhetslösningar.

Hur lång utbildningen är beror på hur snabbt du lär dig. Efter avslutad utbildning finns goda möjligheter till tillsvidareanställning.

Vem kan söka till CERTEGO Academy?

Programmet vänder sig till dig som är praktiskt lagd och har ett brinnande intresse för teknik. Det är meriterande om du har en teknisk utbildning och/eller något eller några års arbetslivserfarenhet, gärna inom praktiska serviceyrken, men det absolut viktigaste är din attityd. 

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vad kostar det?

Utbildningen kostar ingenting! För oss är det viktigt att ge vår personal möjlighet att lyckas i sina roller och en viktig del i det är att ha rätt kunskap. Du erhåller en visstidsanställning och får lön enligt överenskommelse. 

Karriärmöjligheter för dig som Trainee

Efter fullständig och avslutad utbildning på CERTEGO Academy finns stora möjligheter till en tillsvidareanställning. 

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

I väntan på nästa intag kan du läsa intervjun med Anders, en av deltagarna i CERTEGO Academys traineeprogram

Andra möjligheter att bli Lärling eller Trainee?

Vi tar även emot Lärlingar och Trainees när CERTEGO Academy inte pågår. Maila CV och dina kontaktuppgifter till ansokan@certego.se. Skriv "Trainee" i ämnesfältet samt vilken filial du önskar arbeta på.