CERTEGO Academy erbjuder betald utbildning som trainee

/global/scaled/3423x1487x19x255x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-Tag on orange-CERTEGO Academy-ny.jpg

CERTEGO erbjuder nu en unik yrkesutbildning för dig som snabbt vill få fart på din karriär. Som Trainee har du en visstidsanställning hos oss, med stora möjligheter till en tillsvidareanställning efter avslutad trainee-period.

Efter den första utbildningsfasen, på ca en månad som sker i Eskilstuna praktiserar du dina nyvunna kunskaper på en av CERTEGOs filialer i Sverige.

Här får du ytterligare kompetensförstärkning via din erfarna handledare tills dess du är mer eller mindre självgående. Du kommer i huvudsak att arbeta med att installera, driftsätta och serva mekaniska och elektroniska säkerhetslösningar.

När: Start slutet juni (exakt datum ej satt). Ca en månad i Eskilstuna, därefter ute på någon filial i Sverige.

Vi söker dig som är praktiskt lagd och har ett brinnande intresse för teknik. Det är meriterande om du har en teknisk utbildning och/eller något eller några års arbetslivserfarenhet, gärna inom praktiska serviceyrken, men det absolut viktigaste är din attityd.

Du gillar verkligen att vara fysiskt aktiv och du ställer krav på dig själv att lämna ifrån dig ett fullgott arbete som gör kunder och arbetsgivare riktigt nöjda. Ditt främsta mål just nu är att satsa på en yrkeskarriär där du får göra det du är bra på och känna riktig yrkesstolthet. Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Eftersom vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Intresserad? Varmt välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Eventuella frågor besvaras av Anders Hanberg på 070-413 99 03. Ansökningar behandlas löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Läs mer och skicka ansökan här Sök till CERTEGO Academy.