CERTEGO Academy – Vårt Traineeprogram

/global/scaled/2122x922x0x258x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-trainee-certego-sokes.jpg

CERTEGO erbjuder en unik yrkesutbildning, CERTEGO Academy, för dig som snabbt vill få fart på din karriär. Som Trainee har du en visstidsanställning hos oss, med stora möjligheter till en tillsvidareanställning efter avslutat trainee program.

Vad är CERTEGO Academy?

CERTEGO Academy är en unik yrkesutbildning där du får teoretisk och praktisk kunskap om våra säkerhetslösningar.

Vem kan söka till CERTEGO Academy?

Programmet vänder sig till dig som är praktiskt lagd och har ett brinnande intresse för teknik. Det är meriterande om du har en teknisk utbildning och/eller något eller några års arbetslivserfarenhet, gärna inom praktiska serviceyrken, men det absolut viktigaste är din attityd. 

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vad händer efter utbildningen?

Efter den första utbildningsfasen får du som Trainee praktisera dina nyvunna kunskaper på en av CERTEGOs filialer i Sverige.

Här får du ytterligare kompetensförstärkning via din erfarna handledare tills dess du är mer eller mindre självgående. Du kommer i huvudsak att arbeta med att installera, driftsätta och serva mekaniska och elektroniska säkerhetslösningar.

Karriärsmöjligheter för dig som Trainee

Efter fullständig och avslutad utbildning på CERTEGO Academy finns stora möjligheter till en tillsvidareanställning. 

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Eftersom vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till CERTEGO Academy.

Nästa intag sker till hösten 2020.

Vill du bli lärling?

Lärling och Trainee kan du söka till även när CERTEGO Academy inte pågår. Maila CV och dina kontaktuppgifter till ansokan@certego.se. Skriv "Lärling" i ämnesfältet.