CERTEGO Academy – Vår utbildningsplattform

/global/scaled/2122x922x0x258x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-trainee-certego-sokes.jpg

För oss på CERTEGO är det viktigt att våra anställda att lyckas i sina roller och ges möjlighet att utvecklas. Vi erbjuder därför ett antal utbildningar, både för dig som vill lära dig yrket och för dig som vill fördjupa dina kunskaper inom ett specifikt område. Dessa utbildningar erbjuds genom vår utbildningsplattform, CERTEGO Academy.

Vad är CERTEGO Academy?

CERTEGO Academy är vår utbildningsplattform. Bland annat erbjuder vi en unik yrkesutbildning för dig som inte har någon tidigare erfarenhet från branschen, vårt Traineeprogram. För dig som redan är anställd finns ett antal utbildningar inom exempelvis projektledning, sälj och ledarskap. 

Vem kan söka till CERTEGO Academy?

Vårt Traineeprogram vänder sig till dig som vill bli säkerhetstekniker. För att lyckas ser vi gärna att du är praktiskt lagd och har ett brinnande intresse för teknik. Det är meriterande om du har en teknisk utbildning och/eller något eller några års arbetslivserfarenhet, gärna inom praktiska serviceyrken, men det absolut viktigaste är din attityd. Möt Anders, en av deltagarna i CERTEGOs Traineeprogram.

Våra övriga utbildningar vänder sig till dig som redan är anställd och vill fördjupa dina kunskaper inom exempelvis projektledning och sälj. Här får du också möjlighet att lära dig hur våra processer fungerar och utbyta erfarneheter med kollegor från andra filialer inom CERTEGO.

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL.

 

Pga rådande omständigheter så har vi ingen planerad uppstart av CERTEGO Academys Traineeprogram  men i väntan nästa uppstart kan du läsa om Anders, en av deltagarna i traineeprogrammet. 

Vill du bli Trainee?

Trainee och lärlingsmöjligheter finns även när CERTEGO Academy inte pågår. Om du är intresserad är du välkommen att maila CV och dina kontaktuppgifter till ansokan@certego.se. Skriv "Trainee" och vilken filial du önskar arbeta på i ämnesfältet(Ex "Trainee Uppsala").