Smart Access

Digitalisera fastigheten med smarta lås och CERTEGO SMART ACCESS

CERTEGO lanserar nästa generations tjänsteerbjudande för smarta lås till flerbostadshus. Här handlar det inte bara om låsen – det är hög säkerhet i bankklass och en kostnadseffektiv övergång till digitala lås för fastighetsägaren.

Fördel-med-smart-access-hög-säkerhet

Lika tryggt som på banken

När nyckeln blir digital satsar vi tungt på IT-säkerhet i nivå med bankernas betallösningar. BankID används för aktivering av nyckelbricka och för att godkänna tillfälliga behörigheter för exempelvis entreprenörer eller hemleveranser.

Fördel-med-smart-access-användarvänligt

Smidigt och smart för de boende

Systemet som hanterar den automatiserade processen är intuitivt och smidigt. Samma digitala nyckel fungerar på alla dörrar. På ”Mina sidor” kan den boende själv logga in med sitt BankID för att aktivera och hantera sina nyckelbrickor samt välja sin egen PIN-kod. 

Fördel-med-smart-access-låg-kostnad

Investering som spar pengar

Administrationen vid in- och avflytt och av de boendes behörigheter kan automatiseras - en viktig del för att spara tid och pengar. Detsamma gäller hanteringen av tillfälliga behörigheter för entreprenörer, som inte längre behöver lägga tid på att åka och hämta lånenycklar. 

Smart Access modell-1

Framtidssäkra system

Lösningen är likt alla CERTEGOs säkerhetslösningar leverantörsoberoende. Nya kunder och fastigheter kan enkelt knytas på oavsett vilket fabrikat av passersystem och digitala lås som används i fastigheterna. Det tror vi är viktigt för att man som kund inte ska känna att man är låst till en viss hårdvara, som råkar vara bäst just idag.

Så fungerar SMART ACCESS
En man låser upp lägenhetsdörr med kod

Smidigt och säkert med digitala nycklar

Med digitala nycklar kan administrationen skötas automatiskt. Smidigare för både boende och fastighetsägaren. De boende spärrar och beställer nya nycklar själva, utan att behöva gå via en mellanhand.

Smart-access-log-in-800x450

Boendeportal för enkel administration

Via Boendeportalen loggar den boende själv in med  BankID för att aktivera och hantera sina nyckelbrickor och välja egna PIN-koder. Försvinner en digital nyckel kan man som  boende själv spärra och beställa en ny på en gång. De boende slipper vänta till nästa dag och fastighetsägaren slipper extra moment.

Glad pojke som busar i hemmet

Allt klart vid inflytt

Alla moment rörande nycklar och ändring av skyltar kan sköts helt automatiskt från att kontraktet registrerats. Vid inflytt hamnar namnen på dörren och med de digitala nycklarna låser man enkelt upp både lägenhetsdörr, soprum och tvättstuga. 

glad-fastighetsagare-kapar-tidstjuv-800x450

Fastighetsägaren slipper tidstjuvar

Hela administrationen för nya och avflyttande hyresgäster samt deras behörigheter kan automatiseras med SMART ACCESS - en väldigt viktig del för att spara tid och pengar.

Kontaktperson

Peter Johannesson
Peter Johannesson
Tjänsteutvecklare
08-580 884 85
peter.johannesson@certego.se

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!