‹ Se alla nyheter Man öppnar en dörr som har ett smart lås för en väntande kvinna.

Digitalisera fastigheten med CERTEGO!

18 augusti 2020

CERTEGO lanserade under sommaren nästa generations tjänsteerbjudande för smarta lås till flerbostadshus. Här handlar det inte bara om låsen – utan det är hög säkerhet i bankklass och en kostnadseffektiv övergång till digitala lås för fastighetsägaren.


CERTEGO vill vara i framkant och när lås och nycklar blir allt mer digitaliserade satsar vi tungt på IT-säkerheten – i nivå med bankernas betallösningar. Genom att använda BankID vid aktivering av nyckelbricka och för att godkänna tillfälliga behörigheter för exempelvis entreprenörer eller hemleveranser sker allt med hög säkerhet.

Automatisera din administration och få nöjdare boende!

Användarvänligt och smart

Systemet som hanterar den automatiserade processen är både intuitivt och smidigt. Den boende kan öppna alla dörrar som den har tillgång till i fastigheten med en och samma digitala nyckel. På ”Mina sidor” kan den boende själv logga in med sitt BankID för att aktivera och hantera sina nyckelbrickor samt välja sin egen PIN-kod. Smart va?

En investering som sparar pengar

Att göra smarta investeringar är viktigt. SMART ACCESS är en sådan – en investering som har låg kostnad genom hela livscykeln. Tjänsten automatiserar hela administrationen för nya och avflyttande hyresgäster samt deras behörigheter - en väldigt viktig del för att spara tid och pengar.

Det samma gäller hanteringen av tillfälliga behörigheter för entreprenörer, som inte längre behöver lägga tid på att åka och hämta lånenycklar. Digitaliseringen blir både attraktiv och effektiv!


Säkra framtiden - digitalt!

Lösningen är likt alla CERTEGOs säkerhetslösningar leverantörsoberoende. Nya kunder och fastigheter kan enkelt knytas på oavsett vilket fabrikat av passersystem och digitala lås som används i fastigheterna. Det tror vi är viktigt för att man som kund inte ska känna att man är låst till en viss hårdvara, som råkar vara bäst just idag.

Läs mer om Smarta Lås och SMART ACCESS.

‹ Se alla nyheter